Die ZHdK hat eine temporäre Kochwerkstatt! Vom 25. September bis zum 26. Oktober wird auf der Terrasse auf der 7. Ebene ein Food-Trailer und eine Outdoor-Küche für Studierende und alle Neugierigen eingerichtet, um mit Lebensmitteln zu arbeiten und zu experimentieren. Während den Öffnungszeiten von Montag bis Donnerstag von 11:00 bis 18:00 Uhr wird die Kochwerkstatt von Margaretha Jüngling betreut. Verfolge das wöchentlich kuratierte Menü auf Instragram.
Weekly menu:
mo 14:00 - 18:00 sourbreaddough
tue 16:00 - 17:00 bread and stories
wed 16:00 - 17:00 a slice
thu 16:00 - 17:00 grains and traces
Das Projekt Kochwerkstatt 0.1. von Margaretha Jüngling ist Teil des Förderprogramms Dossier Nachhaltigkeit 2023.
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ZHdK has a temporary cooking workspace! From September 25th to October 26th, a food trailer and an outdoor kitchen will be available on the terrace of the 7th floor for students and all curious individuals to work with and experiment with food. The cooking workshop will be supervised by Margaretha Jüngling during opening hours from Monday to Thursday, 11:00 AM to 6:00 PM. Follow the weekly curated menu on Instagram.
Weekly menu:
mo 14:00 - 18:00 sourbreaddough
tue 16:00 - 17:00 bread and stories
wed 16:00 - 17:00 a slice
thu 16:00 - 17:00 grains and traces
Margaretha Jüngling's project, Kochwerkstatt 0.1, is part of the Sustainability Dossier Promotion Program 2023.